En söderpärla med mysfaktor

julblommor1

Godkväll gänget! Har ni haft en bra start på veckan? Jag var tillbaka på jobbet idag efter några dagars sjukstiga. Känner mig dock fortfarande inte helt hundra så nu längtar jag hem till soffan, en mysig pläd och min älskling. På tal om mys – hur härligt hade det inte varit med en kakelugn? Om ni slår till på den här lilla söderpärlan som just nu förmedlas via Notar får ni förutom en hög dos sekelskiftescharm, just en kakelugn. Hur fin var förresten inte buketten med snittisar till vänster i bild? Gillar verkligen den originella stylingen. Ett gott exempel på något det ofta pratas om för en lyckad inredning – ”att blanda gamalt och nytt”.

julblommor2

julblommor

Bilder lånade från notar.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!