Adventsmorgon

DSC02334 (2)

Glad andra advent! Här hemma har vi tänt andra ljuset i den fina adventsljusstaken från Oscar & Clothilde. Mannen står vid spisen och kokar gröt och jag har slagit mig ner i soffan framför nyhetsmorgon och för att säga hej till er.

DSC02332 (2)

Ser ni förresten att vi kommit ännu längre i vår lilla makeover av vardagsrummet här hemma? Kanske anar ni vår nya matta från Layered som rullats ut på golvet i veckan? Glasbordet Spider från Eilersen har ni sett tidigare, det har vart på plats sedan några veckor. I väntan på vår nya soffa har gråa sammetskuddar fått ta plats i soffan. Sist men inte minst har vi också fått hem vår drömlampa. Den syns dock inte så bra här, men jag lovar bättre bilder i veckan…

DSC02335 (2)

Så glad att jag hann förbi Tellus Blommor även denna helg. Dessa snittisar har verkligen piggat upp i sjukstugan vi haft senaste dagarna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!