Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Adventsmorgon

DSC02334 (2)

Glad andra advent! Här hemma har vi tänt andra ljuset i den fina adventsljusstaken från Oscar & Clothilde. Mannen står vid spisen och kokar gröt och jag har slagit mig ner i soffan framför nyhetsmorgon och för att säga hej till er.

DSC02332 (2)

Ser ni förresten att vi kommit ännu längre i vår lilla makeover av vardagsrummet här hemma? Kanske anar ni vår nya matta från Layered som rullats ut på golvet i veckan? Glasbordet Spider från Eilersen har ni sett tidigare, det har vart på plats sedan några veckor. I väntan på vår nya soffa har gråa sammetskuddar fått ta plats i soffan. Sist men inte minst har vi också fått hem vår drömlampa. Den syns dock inte så bra här, men jag lovar bättre bilder i veckan…

DSC02335 (2)

Så glad att jag hann förbi Tellus Blommor även denna helg. Dessa snittisar har verkligen piggat upp i sjukstugan vi haft senaste dagarna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!