Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skapa en vit och guldig jul

jul i mitt hus skona-hem1

jul i mitt hus skona-hem2

Nu när julen och advent står för dörren känns det väldigt passande att börja bjuda på lite inspiration till hur ni kan dekorera i jul. Jag tänkte börja med några bilder som jag inspirerats av och utgått från när jag pyntat hemma hos mig de senaste åren. Tyvärr minns jag inte vart jag från början hittade dessa, någon som vet? Hur som helst, idag ska jag som både rubrik och bilder skvallrar om visa hur ni kan skapa en vit och guldig jul.

guld jul

1.Julstjärna HÄR (länk) // 2. Ljusstakar HÄR (länk) // 3. Adventsljusstake HÄR (länk) // 4. Julkula HÄR (länk) // 5. Adventsljusstake HÄR (länk) // 6. Fårskinn HÄR (länk) // 7. Duk HÄR (länk) // 8. Bestick HÄR (länk) // 9. Bordsunderlägg HÄR (länk) // 10. Ljuslyktor HÄR (länk) // 11. Servettringar HÄR (länk) // 12. Kanna HÄR (länk) // 13. Hängdekoration HÄR (länk) // 14. Glas med guldkant HÄR (länk) // 15. Ljusstake HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!