Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sekelskifte till salu på Kungsholmen

mdiynnwwmdawmja4mzq1m3w5ng..

Älskar allt från stuckaturen, till golvet och stylingen i denna lägenhet till salu på Kungsholmen. För min personliga smak är kanske färgskalan en aning dov. Jag vill ha mer ljus i min inredning. Notera att man valt att måla takstuckatur och resten av taket i en blågrå nyans, effektfullt minst sagt, men jag hade nog haft svårt att göra detsamma. Flyttar jag någongång till sekelskifte (dröm!) kommer jag behålla mina stuckaturer, lister, dörrar och tak vita. Väggarna hade jag dock vågat måla i någon ljusgrå nyans. Hur känner ni?

Var? Kungsholmen, Stockholm
Rum? 2
Kvadratmeter? 52
Utropspris? 4 500 000 kr
Mäklarfirma? Svensk fastighetsförmedling

mdiynnwwmdawmja4mzq1ohw5ng..

mdiynnwwmdawmja4mzq2m3w5ng..

mdiynnwwmdawmja4mzq3nhw5ng..

mdiynnwwmdawmja4mzq3nxw5ng..

mdiynnwwmdawmja4mzq3m3w5ng..

mdiynnwwmdawmja4mzq2n3w5ng..

mdiynnwwmdawmja4mzq1mxw5ng..

mdiynnwwmdawmja4mzq1nnw5ng..

Foto: Kronfoto för Svenk fastighetsförmedling

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!