Layereds nya mattkollektion

lay

Grymma designvarumärket Layered lanserade i förra veckan en kollektion med ryamattor i tre färgställningar. Den nya kollektionen är tillverkad i 100 % ull och presenteras i färgerna Smoky Rose, Faded Gray and Off White. Produktionsprocessen är en 2000 år gammal teknik från Grekland som skiljer sig från hur man normalt framställer ryamattor. Kollektionen är helt klart inspirerade av modevärden vilket Malin Glemme, designer och grundare av Layered, bekräftar. I ett pressmeddelande jag fick i förra veckan berättade hon att hon gärna klär sig i håriga kvaliteer i höst. Hon ville bjuda in samma känsla till hemmet och designade därför den nya kollektionen. 

Pressbilderna är skapade tillsammans med stylisten Nike Felldin, modefotografen Tobias Lundkvist och modellen Matilde Rasmussen och miljön inspirerad av en hotellobby i Chicago under 70-talet.

layy

 

layr

layyw

layw

Den här puffen är förövrigt bara så wow.

LAYERED_2263 copy

Alltså Smoky Rose, hur fin?!

Priserna på mattorna ligger på från 7900 kr.

Pressbilder från Layered. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!