Velvet crush!

velvet3

velvet4

velvet8

velvet6

velvet7
velvet

velvet1

Inspirationsbilder från pinterest.

Jag har en cruch på sammet! Sammet är som bekant verkligen säsongens it-material, både i mode- och inredningsvärlden. Själv drömmer jag om en soffa i sammet, men så länge tänker jag att man kan satsa på detaljerna. Jag skulle dessutom gärna komplettera garderoben med detta fantatsiskt snygga material! Nedan hittar ni några detaljer som jag drömmer om just nu.

velvet

1.Kimono HÄR (länk) // 2. Lampskärm HÄR (länk) // 3. Stol HÄR (länk) // 4. Kudde HÄR (länk) // 5. Överkast HÄR (länk) // 6. Tröja HÄR (länk) // 7. Väska HÄR (länk) // 8. Kudde HÄR (länk) // 9. Skor HÄR (länk) // 10. Nagellack HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!