Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ta hand om varandra!

Som ni säkert märkt har både bloggen och min instagram gått lite på halvfart under helgen. I fredags fick jag och familjen nämligen ett sådant där hjärtskärande besked som ingen vill få, ett besked om något som jag i ärlighetens namn inte har kunnat ta in än. Jag tänkte inte skriva så mycket mer om det här just nu, men om ni undrar vart jag hållit hus så vet ni varför jag varit lite frånvarande. Lova mig att ta hand om varandra <3

Ni är ju vana att få ett bildsvep från min helg på måndagar. Med anledning av det jag skrev ovan har jag mest spenderat helgen hemma med nära och kära. Här kommer i alla fall några bilder från en promenad i Hammarbysjöstad i lördags.

DSC01962 (2)

DSC01965 (2)

DSC01966 (2)

DSC01969 (2)

DSC01967 (2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • <3 Skickar lite extra kärlek. Kramar

    Idior Lström 2016-11-17 15:31:00
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!