November månads önskelista

november

  1. Med tanke på att hela Stockholm har varit lamslaget pga all snö är det kanske inte så konstigt att man redan nu börjar få julkänslor. Dessutom är det faktiskt bara tre veckor kvar till första advent. Därför ha den här julstjärnan seglat upp på min önskelista denna månad.
  2. Om ärligheten ska fram äger jag ingen adventsljusstake och den här från Rosendal är så fin. Gillar att den inte känns för mycket jul utan faktiskt går att använda året om.
  3.  Vintern är här och med den ändrade matvanor. Kalla maträtter byts mot varma. Säsongens grytor lagar jag gärna i denna gjutjärnsgryta från Cervera.
  4. Inbjudningarna till årets julfester har redan börjat trilla in och den här vackra djup lila skapelsen tycker jag passar fint redan i november. Finns även i svart. Klänningen hittar ni hos Nelly.
  5. Hur fin är den här elektriska adventsljusstaken i krom? Visserligen har den sina likheter med Flos taklampa 2097/30. Men den skulle passa så fint hemma hos min kille.
  6. Nu vill jag dekorera soffan med snygga kuddar i sammet. Detta kap hittar ni hos H&M Home.
  7. Ytterligare ett kap (49:-) som gärna får ta plats i soffan här hemma är detta kuddfodral. Färgen är ljuvlig!
  8. Är ett stort behov av en taklampa att hänga över vårt nya matbord. Har länge tänkt på denna från Markslöjd och faktiskt inte hittat något bättre, så det lutar åt den. Ni kanske har något tips?
  9. Jag äger denna ljusstake i mässing, men som ni märker är ja helt insnöad på silver numera. Så om man får önska så lägger jag gärna vantarna även på denna i silver.
  10. Jag tänkte avsluta månadens lista med ännu mer Svenskt tenn. Jag vet, varannan person verkar ha denna drömvas. Men den är ju bara för fin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!