Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dukning i rosa & vitt

DSC01910 (2)

 När vi hade middagsgäster i helgen dukade jag upp med mitt nya porslin och nya glas som jag klickade hem från Cervera i förra veckan.

DSC01873 (2)

DSC01872 (2)

Jag har så länge velat investera i en fin servis och serien Swedish Grace från Rörstrand har stått högst uppe på önskelistan i många år. Eftersom att Cervera har en bra kampanj på just de tallrikarna så bestämde jag mig för att slå till.

Det blev ett 4-pack av den klassiska mattallriken (27 cm) i färgen Snö, fyra mindre tallrikar (21 cm) i färgen Ros och de ännu mindre (17 cm) i färgen Snö.

DSC01875 (2)

DSC01884 (3)

Jag passade även på att komplettera min samling Iittala Essence glas. Även dem på kampanj just nu (tips!). Det blev rödvinsglas och champagneglas.

DSC01913 (2)

Vill ni veta en hemlis förresten? Jag hade ingen duk hemma hos killen, så ett rosa underlakan fick agera duk. Men visst blev det fint tillslut? Swedish Grace serien gör sig verkligen så fin med två färger på porslinet i kombination. De vita tallrikarna känns väldigt klassiska och svåra att tröttna på. Valet av den andra färgen var dock inte lika självklart. Där valde jag mellan rosa och grått.

Det ska bli så kul att fortsätta samla på denna servis. Till jul tänkte jag önska mig muggarskålar, äggkoppar och kanske något uppläggningsfat så att man också kan duka upp till en härlig frukost. Te-kannan är ju också to die for. SÅ söt!

Inlägget innehåller adlinks.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry