Himmelskt vacker södervåning

w

Hej gänget och godmorgon lördag! Här hemma har vi tagit en ordentlig sovmorgon och ätit frukost och druckit kaffe lääänge. Nu ska vi bege oss ut på stan, men innan dess ville jag kika in här och bjuda på lite inspiration från hemnet. Idag tänkte jag visa en himmelskt vacker södervåning belägen i välskött sekelskiftesfastighet. Här bjuds stora rum i fil med alla tidstypiska detaljer bevarade, såsom högt i tak, stuckaturer, vackra dörröverstycken, spegeldörrar, spröjsade fönster, fiskbensparkett och sex imponerande kakelugnar. 6! Förstår ni? jag som drömmer om en…

Var? Södermalm, Stockholm
Rum? 5
Kvadratmeter? 171
Utropspris? 13 500 000 kr
Mäklarfirma? Wrede Fastighetsmäkleri

ww

www

wwww

wwwww

wwwwww

Vill ni se fler bilder från denna sekelskiftesdröm hittar ni dem HÄR (länk).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!