Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Speglar med guldram

Det är fredag (igen!) och det betyder att det är dags för mig att visa er fyra fredagsfavoriter. Jag minns att jag letade som en tok efter en avskalad spegel med mässingram för några år sedan. Tillslut blev den en provisorisk lösning, ett blocketfynd (ursprungligen från IKEA). Men nu verkar leverantörerna ha fattat. Idag bjuds det därför på fyra speglar med ram i mässing. Min favorit (nr 1) kommer från By Lassen och den får gärna ta plats här hemma.

spegel guld

1.HÄR (länk) // 2. HÄR (länk) // 3. HÄR (länk) // 4. HÄR (länk)

Trevlig helg finisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!