Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips på snygga drinkbord

Det är fredag gänget och dessutom min födelsedag. Idag fyller jag nämligen hela 26 år. Grattis till mig 🙂 Känner ni för att ge mig en liten födelsedagspresent får ni som sagt hemskt gärna nominera 34kvadrat till årets inredningsblogg på Elle decoration <3.

Men nu till något annat. Här på bloggen betyder ju fredagar att det är dags att visa fyra fredagsfavoriter, så även idag. Rubriken skvallrar om vilket föremål som står i fokus idag: drinkbordet. I ärlighetens namn så måste jag medge att jag nog aldrig flyttat på min drinkvagn. De där små hjulen den står på är därför rätt så överflödiga. Idag tipsar jag därför om fyra snygga sidobord som funkar alldeles utmärkt att använda som drinkbord. Addera några snygga flaskor, en whiskykaraff i kristall, fina glas och ni är hemma. Favoritmodellen sprang jag faktiskt in i igår inne på Posh Living. SÅ snygg även in real. Happy friday!

drinkbord

1. HÄR (länk) // 2. HÄR (länk) // 3. HÄR (länk) // 4. HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!