Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips på snygga drinkbord

Det är fredag gänget och dessutom min födelsedag. Idag fyller jag nämligen hela 26 år. Grattis till mig 🙂 Känner ni för att ge mig en liten födelsedagspresent får ni som sagt hemskt gärna nominera 34kvadrat till årets inredningsblogg på Elle decoration <3.

Men nu till något annat. Här på bloggen betyder ju fredagar att det är dags att visa fyra fredagsfavoriter, så även idag. Rubriken skvallrar om vilket föremål som står i fokus idag: drinkbordet. I ärlighetens namn så måste jag medge att jag nog aldrig flyttat på min drinkvagn. De där små hjulen den står på är därför rätt så överflödiga. Idag tipsar jag därför om fyra snygga sidobord som funkar alldeles utmärkt att använda som drinkbord. Addera några snygga flaskor, en whiskykaraff i kristall, fina glas och ni är hemma. Favoritmodellen sprang jag faktiskt in i igår inne på Posh Living. SÅ snygg även in real. Happy friday!

drinkbord

1. HÄR (länk) // 2. HÄR (länk) // 3. HÄR (länk) // 4. HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind