Sovrumsinspiration

Jag fick ett mail av en läsare förra veckan som vill ha hjälp att inreda sitt sovrum. Idag är hennes sovrum väldig vitt och avskalat och därför önskade hon ett mysigare rum. Nedan har jag därför plockat ihop ett litet inredningsförslag i form av ett kollage med möbler och detaljer i en lite dovare färgskala. Utöver det ni ser i bilden nedan tycker jag att en god ide är att addera massa textilier. Häng ett par fina gardiner i taket på en skena för lyxig hotell-känsla, addera fina prydnadskuddar i sängen, häng en mysig pläd över stolen/sängen och lägg en stor matta på golvet.

sovrum inspo

1.Vägglampa HÄR (länk) // 2. Sängbord HÄR (länk) // 3. Sänggavel HÄR (länk) // 4. Spegel HÄR (länk) // 5. Byrå HÄR (länk) // 6. Sängkläder HÄR (länk) // 7. Sängkista HÄR (länk) // 8. Stol HÄR (länk) // 9. Lampa HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh, jag älskar din blogg så mycket! Har hängt med i flera år, och helt hittat min stil tacklare din inspiration! Tack! <3 När jag ser detta underbara inlägg får jag dock upp förhoppningen: kan du hjälpa mig? Jag ska nämligen bli sambo, och min stil går i beige, grått, rosa och mässing. Hans går i svart, vitt, rött och krom. Typiska motsatser som jag tycker är super svår att kombinera. Kan du inspirera mig ytterligare? Snälla! Tack igen för en ljuvlig blogg! /Elin

    Elin 2016-10-19 21:24:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!