Ett bildregn från helgen som gått

Vilken härlig första helg i oktober vi hade! Solen sken och luften var sådär härligt krispig. Nedan finner ni ett bildregn av foton tagna med mobilen från helgen som gått.

IMG_3589 (2)

Mina fina kollega Julie fyllde år i torsdags – så det firade vi med långlunch på Nybrogatan 38.

IMG_3612 (2)
IMG_3615 (2)

I fredags hade min pojkvän fixat biljetter till oss och tjejerna till Justin Bieber. Personligen tyckte jag att denna konsert var okej och det var kul att få se och sjunga med. Det har florerat så mycket åsikter och recensioner angående denna konsert så jag tänkte faktiskt inte kommentera den vidare. Tjejerna åkte hem efter konserten men jag och killen fortsatte kvällen med drinkar på Miss Voon och en sväng uppe på Wall.

IMG_3626 (2)

I lördags vaknade vi upp till en strålande höstmorgon. Jag sprang över till Tellus Blommor och fick med mig ett fång med snitthortensior hem.

IMG_3635

Sedan tog vi en långpromenad i det fina vädret till Nacka Forum och handlade fingerkrokar till gardinerna i sovrummet….

IMG_3641 (2)

…men istället för att sätta upp gardiner när vi kom hem så lagade vi middag och kröp upp i soffan och tittade på fredagsfinalen av Idol som vi missade kvällen innan.

IMG_3655 (2)

IMG_3653 (2)
Klev upp rätt tidigt och fixade frukost till oss, tände ljus och tittade på Nyhetsmorgon. Sedan åkte vi till Sickla och tittade på lampor till sovrummet. Tyvärr kom vi hem tomhänta.

IMG_3663 (2)

Eftersom att oktober visade sig från sin bästa sida även i söndags valde vi att avsluta helgen med en promenad lägst vattnet. Hur var er helg?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!