Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fredagsmys hemma hos 34 kvadrat

Hej finisar! Ikväll kikar jag mest in för att önska er en trevlig kväll och bjuda på två bilder från mitt hem som jag knäppte förra veckan. Visst är det mysigt att det börjar skymma lite om kvällarna nu så att man kan tända ljus. Unna er en härlig fredagsbukett på väg hem från jobbet och njut av att helgen ligger framför oss. Kram!

DSC01344 (2)

DSC01349 (3)

Kuddar – Gant // Soffa – Chilli // Gardiner – Hemtex // Elementskydd – K-rauta // Ljusstakar i fönstret – Klong // Kruka – Skultuna // Fönsterlampa – Hemtex // Böcker – Bokus // Doftljus – Voluspa // Ljusstake tre kulor – Svenskttenn // Ljuslykta – Skultuna // Drinkunderlägg – Hugo Nora // Underlägga – Roos Interiör // Vas – Mio // Matta – Jotex // Bord – Inred.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!