Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg i bilder

Det var ett tag sedan, men jag tänkte dra igång den lilla traditionen att visa er några bilder från min helg igen.

chic10-1000x618

Jag tjuvstartade helgen med The CHICest Party. Där hängde jag bland annat med Amelie och Angelica (som jag snodde bilderna ifrån) som driver varsin blogg på SOLOs systertidning Shape Up. Tack Chic för en kanon kväll!

IMG_3294

IMG_3319

IMG_3330

IMG_3323

     Helgen inleddes på riktigt med att jag fyllde vasen med en härlig bukett snittblommor från Tellus blommor efter jobbet.

IMG_3285 (2)

I lördags styrde vi bilen mot Strängnäs där det vankades bröllop. En fantastisk vigsel och en ännu bättre fest som varade långt in på småtimmarna. Tack Erica & Robin för att vi fick vara med på er stora dag!

IMG_3349

I söndags köpte vi med oss sushi hem från Tezikuri i Hammarby sjöstad. Deras spider rolls är M A G I S K A. Tips tips!

sep

Helgen avslutades med promenad i solnedgången.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!