Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Laster i livet

DSC01314 (2)

Snittblommor och doftljus hör båda till kategorin av personliga laster här i livet. Så här års när hösten smyger sig på och det blir kallare och kalare utomhus blir detta särskilt påtaglig. Det är nu jag behöver fylla på med växtlighet och värme inomhus. Som tur har jag Tellus Blommor här på gatan som förser mig med underbara buketter och jag har redan börjat bunkra upp med härliga ljus för den mörka årstiden, bland annat har detta doftljus från Voluspa i doften Panjore Lychee – en god doft av lychee, päron, svarta vinbär och vaniljskal, fått flytta in.

DSC01352 (3)

DSC01353 (2)

Hoppas ni får en härlig helg kära bloggvänner! Unna er en vacker helgbukett och njut av solen. Själv ska jag iväg på bröllop 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!