På mitt soffbord

DSC01323 (2)

DSC01327 (3)

DSC01332 (2)

Jag älskar att flytta runt på saker här hemma för att hitta nya fina kombinationer. Just nu ser det ut så här hemma på mitt soffbord där jag samlat några av mina favorit saker. Nedan hittar ni en lista på var dessa ting finna att köpa om ni är sugna på att sno min stil hem till er! 🙂

34 kvadrat

Kuddar – Gant // Glas underlägg – Hugo Nora design // Doftljus – Voluspa // Ljusstake – Svenskttenn // Vas – Mio // Böcker – Bokus // Underlägg i mässing – Roos Interior

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Emelie och tack för en br blogg. Jag har följt dig några år nu. Skulle du inte kunna tipsa om hur man inreder en nyproducerad lägenhet likt denna? http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?objektID=1596762

    Jag tycker att det är så svårt med nyproducerade lägenheter då de ofta är kala.

    Tack igen för en fin blogg

    Moa Gunnarsson 2016-09-09 15:09:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!