Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fönster i stålram mellan kök och sovrum

kök

Ni kanske minns att jag skrev att det myllrar av snygga kök på Hemnet just nu? Detta är ett av dem. Gillar verkligen färgen och formen på luckorna i kombination till marmorn och de snygga beslagen. Denna typ av planlösning, med fönster i svart stålram mellan kök och sovrum, har vi sett flera gånger tidigare. En både snygg och praktisk lösning! Inte konstigt att den spridit sig som en löpeld och blivit lite av en ”trend”. Vill ni se mer från denna fina lägenhet hittar ni bostadsannonsen HÄR (länk).

kök1

kök3

Bilder lånade från svenskfast.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!