Sista chansen: Vinn en elbil i ett år med alltid.se

alltid
Inlägg i samarbete med alltid.se

I takt med att sommaren nu börjar lida mot sitt slut och folk är tillbaka i rutiner igen märker jag hur fler och fler av er även börjar hitta tillbaka hit till bloggen. Tidigare i somras tipsade jag om tävlingen och sommarkampanjen Eltjänsten Alltid.se har som hjälper dig att både spara pengar och ger dig chansen att vinna en BMW i3 elbil i ett helt år. I samarbete med Alltid vill jag nu ytterligare en gång flagga för denna kampanj som pågår till 31 augusti, så att ingen av er missar den.

Alltid är en eltjänst som lovar att sänka din elkostnad samtidigt som du slipper bindningstid (det spelar ingen roll om man redan har ett avtal med bindningstid hos någon annan). Dessutom ser de till att du alltid(!) får miljöel. Så bra! Att Alltid har ett bonussystem som ger dig som kund återbäring som du kan välja att skänka till välgörenhet eller använda till dig själv tycker jag är ännu bättre. Bonus får du nämligen när du lever hållbart, till exempel när du väljer cykeln istället för bilen, källsorterar dina sopor eller äter vegetariskt. Det ska löna sig att tänka på miljön och denna lilla morot tror jag hjälper till att motivera människor till att leva mer hållbart och miljömedvetet.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att bli kund hos Alltid.se. Efter att du har registrerat dig som kund behöver du bara svara på en fråga och ge ditt bästa hållbarhetstips. Sista dagen att ta del av kampanjen är alltså på onsdag 31/8.

Om tävlingen:
– 1:a pris: En BMW i3 elbil i ett helt år
– 2-3 pris är en BMW elcykel, värde 27 000kr
– 4-10:e pris är 500 kr i el hos Alltid
– Tävlingen pågår 10 juni till 31 augusti
– Tävlingsvillkor finns här
– Ev vinstskatt betalas av vinnaren

Så om du vill göra miljön en tjänst och samtidigt glida runt i en BMW i3 i ett helt år så ska du bli kund hos Alltid HÄR (länk).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!