Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mässingdetaljer i kök och badrum

Godmorgon gänget! Jag har haft fullt upp hela veckan och dessutom tekniskt strul här på bloggen. Nu är jag på väg ut till Arlanda, då jag ska iväg med jobbet några dagar så jag hoppas att ni har lite överseende med att uppdateringen inte är den bästa denna vecka. Igår var jag förbi Formex-mässan en stund på förmiddagen och spanade in höstens inredningstrender. Jag hoppas verkligen att jag hinner få upp ett inlägg angående detta lite senare.

Nu tänkte jag bjuda på lite inspiration från hemnet, jag har nämligen spanat in dessa förgyllda detaljerna i kök och badrum i en nyproducerad lägenhet till salu i Mariehäll. Snyggt va? Gillar att man dessutom vågat kombinera med blåa köksluckor.

kratsbodavagen-50-d-van-45_492788

kratsbodavagen-50-d-van-45_492789

Bilder lånade från notar.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!