Inreda ett fönster

klong svenskttenn jonathan adler

klong svenskttenn

Att inreda fint i fönster är inte alltid det lättaste. Jag vet att jag själv kämpade en halv evighet med detta hemma hos mig själv. En enkel riktlinje för att få till det är att undvika symmetri och istället tänka variation. Jag tycker att man ska försöka tänka utanför boxen, fönster är så mycket mer än en plats att bara ställa blomkrukorna och en fönsterlampa i. Utnyttja istället detta utrymme till att skapa små arrangemang, så kallade stilleben, där du kan uttrycka din personliga stil. Blanda olika former, material och höjder och sätt ihop detta till en helhet. Tänk motsatsförhållanden, kantig mot rund, blank mot matt, högt mot lågt, ljust mot mörkt osv. Ett knep för att hålla ihop arrangemanget är att försöka hålla sig till några utvalda färger.

Någon som jag tycker har lyckats med att skapa ett vackert fönsterarrangemang är Marielle Winkler, som bloggade på devote samtidigt som mig. Håller ni inte med?

fönsterbrädan

 1. Fat HÄR (länk) // 2. Kruka HÄR (länk) // 3. Marmorbricka HÄR (länk) // 4. Vas HÄR (länk) // 5. Ljusstake HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!