Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vinn en BMW i3 elbil i ett helt år med Alltid.se

alltiddd

Inlägg i samarbete med alltid.se

Eltjänsten Alltid är lite som Spotify, fast för el. De ser till att sänka elkostnaden för dig samtidigt som du slipper bindningstid (det spelar ingen roll om man redan har ett avtal med bindningstid hos någon annan). Dessutom ser de till att du alltid(!) får miljöel. Så bra!

Under mina studieår arbetade jag bland annat som hållbarhetskonsult på att hotell. Där insåg jag hur viktigt det är att motivera människor till att leva mer hållbart och miljömedvetet. Studier har faktiskt visat att det utöver kunskap om att ett visst alternativ är mer hållbart/skonsamt för miljön ofta krävs en morot för att människor ska göra hållbara val i sin vardag. Att Alltid har ett bonussystem som ger dig som kund återbäring som du kan välja att skänka till välgörenhet eller använda till dig själv tycker jag därför är super. Bonus får du nämligen när du lever hållbart, till exempel när du väljer cykeln istället för bilen, källsorterar dina sopor eller äter vegetariskt. Tummen upp för det! Det ska löna sig att tänka på miljön.

alltid

alltidd
I samarbete med Alltid.se vill jag nu tipsa er om deras sommarkampanj som hjälper dig att både spara pengar och ger dig chansen att vinna en BMW i3 elbil i ett helt år. Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att bli kund hos Alltid.se. Efter att du har registrerat dig som kund behöver du bara svara på en fråga och ge ditt bästa hållbarhetstips. Vinnaren utses sen av en jury.

Om tävlingen:
– 1:a pris: En BMW i3 elbil i ett helt år
– 2-3 pris är en BMW elcykel, värde 27 000kr
– 4-10:e pris är 500 kr i el hos Alltid
– Tävlingen pågår 10 juni till 31 augusti
– Tävlingsvillkor finns här
– Ev vinstskatt betalas av vinnaren

Så om du vill göra miljön en tjänst och samtidigt glida runt i en BMW i3 i ett helt år så ska du bli kund hos Alltid HÄR (länk).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!