Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett charmigt kök

historiska hem

Idag tänkte jag visa er ett pittoreskt kök beläget i en vacker trea anno 1880, med många bevarade originaldetaljer mitt i historiska kvarter på Mosebacke. Med ett gott öga för materialval av hög standard och bostadens originaldetaljer har man renoverat köket till en ren inredningsdröm.

historiska hem1

historiska hem2

historiska hem3

Rätt långt ifrån de kök jag vanligtvis visar här (dvs marmor, mässing och y-stolar) men visst är det här bara för charmigt? Älskar personlig inredning och ska försöka blir bättre på att lyfta fram fler unika hemnet-pärlor. Innan jag avslutar måste jag också få visa en bild på sovrummet. Hur mysigt?

historiska hem4

Bilder lånade från historiskahem.se // Fotograf  Spinell

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!