Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Badrum i nyproduktion

Hej blogg-vänner! Hoppas ni njuter till fullo av sommaren, men också väldigt roligt att ni fortsätter att kika in här trots att solen skiner. Jag jobbar min sista vecka innan semestern. Vid sidan av detta håller jag på att hjälpa till med materialvalen till en nyproducerad (producerad är den i och för sig inte, den är under produktion) 2a i Finnboda hamn. Att inreda nyproduktion är minst sagt en utmaning – i synnerhet när lägenheten inte ens finns än utan man bara sett den på ritning. Dessutom måste man tänka på att inflyttning inte är förrän om sisådär ett år. Är man kanske trött på marmor och mässing då?

Just nu fokuserar jag på materialvalen till badrummet. Bilderna nedan har legat länge i min badrumsinspiration-mapp och det är lite av den här stilen jag vill försöka skapa – tycker den passar fint i nyproduktion.

aa

a

aaa

Bilder lånade från Alvhemmäkleri

Personligen tycker jag att ytskikten i nyproduktion ofta upplevas som lite platta och opersonliga. Därför är det ju toppen att man faktiskt ofta kan påverka den fasta inredningen, såsom kakel, golv, bänkskiva och tapeter. Utbudet av vad man faktiskt får välja för material är ju å andra sidan ofta begränsat. Jag har därför fått tänka om lite. I lägenheten jag hjälper till att inreda finns t ex inte marmor som tillval. Istället tänkte jag föreslå gråa hexagonformade golvplattor och vita klassiska 15 x 15 cm kakelplattor på väggarna i halvstensförband, gärna med en grå fog så att stilen blir lite industriell och ”rå”. Något i stil med de ni ser i bilderna, och slutligen kollaget, nedan.

aaaaaa

00afb682054751deed9967b36e556aa3

aaaaaaaa
a1

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bilder lånade från Pinterest.

badrum finnboda

Rund spegel HÄR (länk) // Ljus HÄR (länk) // Duschborstar HÄR (länk) // Blandare HÄR (länk) // Frottéhanddukar HÄR (länk) // Handdukar HÄR (länk) // Tvål HÄR (länk) // Handkräm HÄR (länk) // Dusch HÄR (länk) // Toaborste HÄR (länk) // Papperskorg HÄR (länk) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind