Min helg i bilder

I vanlig ordning ska ni få några snap shots från helgen som gått. I fredags bjöd Urb-it in till mysig ambassadörsfrukost på Urban Deli. En perfekt start på helgen.

IMG_1925

IMG_1923

IMG_1920

Ni har väl inte missat Urb-it förresten? Det är en tjänst som förenklar sättet du handlar på i Stockholm. Genom att beställa dina varor via urb-it får du dem personligt överlämnade när du vill, var du vill i Stockholms innerstad och kranskommuner. För några veckor sedan hade jag t ex inte hunnit handla någon födelsedagspresent till ev vän, då urbade jag henne blommor och ett presentkort på magiska Wienercafeet. Så smart och praktiskt! Nu i sommar har de en kampanj som de kallar ”Urba lite kärlek” – en uppmaning till alla att sköta sitt dejtande lite snyggare genom att låta Urb-it överlämna ett av deras romantiska dejting-kit till den du vill lära känna lite mer i sommar.

Efter jobbet hann jag precis förbi Tellus Blommor innan de stängde. En bunt rosa pioner och en kruk-hortensia fick följa med hem.  

IMG_1935

Väl hemma tog jag en liten powernap innan jag svidade om till klänning och klackar och begav mig till Papa där vi hade bord kl 21:30 för att fira vår Sophia som fyllt år.

IMG_1943

Vi skålade i bubbel, drack goda viner och åt god mat. Jag beställde in deras pasta Frutti di Mare. Mums!

IMG_1950

Därefter blev det dans på Wall och en sväng förbi Hells innan jag kastade in handduken och åkte hem. En helt perfekt fredag mitt i sommaren! Älskar Stockholm så mycket just nu.

I övrigt har helgen bestått av avkoppling och återhämtning. I söndags dukade jag t ex upp den här frukosten.

DSC05091 (2)

Jag har också hunnit göra fransar hos bästa Navida aka @beaaute – perfekt så här inför semestern. Ska bli så skönt att slippa mascara i sommar! Kan passa på att berätta att jag absolut inte är sponsrad – utan bara vill tipsa om en grym fransstylist.

frans

Vad har ni gjort i helgen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!