Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg i bilder

I vanlig ordning ska ni få några snap shots från helgen som gått. I fredags bjöd Urb-it in till mysig ambassadörsfrukost på Urban Deli. En perfekt start på helgen.

IMG_1925

IMG_1923

IMG_1920

Ni har väl inte missat Urb-it förresten? Det är en tjänst som förenklar sättet du handlar på i Stockholm. Genom att beställa dina varor via urb-it får du dem personligt överlämnade när du vill, var du vill i Stockholms innerstad och kranskommuner. För några veckor sedan hade jag t ex inte hunnit handla någon födelsedagspresent till ev vän, då urbade jag henne blommor och ett presentkort på magiska Wienercafeet. Så smart och praktiskt! Nu i sommar har de en kampanj som de kallar ”Urba lite kärlek” – en uppmaning till alla att sköta sitt dejtande lite snyggare genom att låta Urb-it överlämna ett av deras romantiska dejting-kit till den du vill lära känna lite mer i sommar.

Efter jobbet hann jag precis förbi Tellus Blommor innan de stängde. En bunt rosa pioner och en kruk-hortensia fick följa med hem.  

IMG_1935

Väl hemma tog jag en liten powernap innan jag svidade om till klänning och klackar och begav mig till Papa där vi hade bord kl 21:30 för att fira vår Sophia som fyllt år.

IMG_1943

Vi skålade i bubbel, drack goda viner och åt god mat. Jag beställde in deras pasta Frutti di Mare. Mums!

IMG_1950

Därefter blev det dans på Wall och en sväng förbi Hells innan jag kastade in handduken och åkte hem. En helt perfekt fredag mitt i sommaren! Älskar Stockholm så mycket just nu.

I övrigt har helgen bestått av avkoppling och återhämtning. I söndags dukade jag t ex upp den här frukosten.

DSC05091 (2)

Jag har också hunnit göra fransar hos bästa Navida aka @beaaute – perfekt så här inför semestern. Ska bli så skönt att slippa mascara i sommar! Kan passa på att berätta att jag absolut inte är sponsrad – utan bara vill tipsa om en grym fransstylist.

frans

Vad har ni gjort i helgen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!