Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sno stilen från hemnet-pärlan

Jag tänkte ta tillfället i akt och uppmärksamma en trend som jag snappat upp senaste tiden och som dessutom syntes i lägenheten jag skrev om tidigare idag – att placera en hylla bakom soffan. Kanske var det duktiga Amelia Widell som var först på bollen? På hyllan kan man skapa fina stilleben av favoritprylar & tavlor. Ett lätt sätt att variera sin vägg. Är ni sugna på att fixa något liknande vill jag rekommendera IKEAs klassiska Billy hylla. Eller varför inte skruva upp vanliga vita hyllplan & billiga konsoler från ett byggvaruhus på väggen som Åsa Myrberg (@mycasa) gjort?

hem1

Kanske vill ni sno stilen från det här fina vardagsrummet rakt av? Då ska ni spana in kollaget nedan.

fixaa

1. Bokhylla HÄR (länk) // 2. Lampa HÄR (länk) // 3. Glaskupa HÄR (länk) // 4. Soffa HÄR (länk) // 6. Soffbord HÄR (länk) // 7. Vas HÄR (länk) // 8. Stol HÄR (länk) // 9. Papperskorg HÄR (länk) // 10. Matta HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!