Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hemma hos grundarna av Fabrique

fabrique_vardagsrum2

Hur fint är inte det här hemma hos reportaget som jag hittade i Sköna hem? Hemmet har faktiskt omskrivits i denna blogg förut men då var det Metro Mode Home med Sanna Fischer i spetsen som var där och fotade. Denna pampiga våning inredd med en lyxig eklektisk mix av gammalt och nytt, rustikt och blankt mot en mjuk men vågad färgpalett tillhör Fabrique-grundarnar Zetterström. Älskar att de vågat ta ut svängarna när det kommer till färgsättningen och kört på dimgrönt, babyblått och mörkt havsgrönt. Den ger verkligen våningen en härlig kaxighet. I övrigt är de praktfulla tidtypiska detaljerna magiska. Titta bara på takhöjden, kakelugnarna, fiskbens parketten, bröstpanelen och stuckaturerna. Wow! Kontrasten mellan de klassiska detaljerna och de personliga färgvalen skapar minst sagt en skön harmoni.

fabrique_vardagsrum

fabrique_matplats
fabrique_badrum2

fabrique_hall

fabrique_badrum
fabrique_sovrum   fabrique_vardagsrum3

fabrique_vardagsrum4

fabrique_vardagsrum5

Bilder lånade från Sköna Hem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!