Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Frågestund – Ask me!

Hej finisar! Hoppas ni har en skön söndag. Själv sitter jag på kontoret, har såå mycket nu innan sommaren så kände att jag behövde åka in och få undan lite jobb. Tyvärr hinner jag nog inte blogga så mycket idag och har dessutom varit usel på att svara på kommentarer och mail sista tiden. Jag tänkte därför dra igång en liten frågestund idag. Vad tror ni om det? Ni får fråga vad ni vill och jag ska göra mitt bästa för att svara så bra och utförligt jag bara kan. Kanske är ni nyfikna på mig, personen bakom 34 kvadrat? Min utbildning? Min utbytestermin i Sydney? Mitt arbete? Sommarplaner? Hur min blogg kunnat bli så stor? Hur jag fick uppdraget som inredningsskribent på SOLO? Kanske behöver ni inredningstips? Undrar vart man kan hitta en snygg taklampa? Eller funderar över vart jag köpt någon specifik grej i mitt hem? Hit me!

EM

34

Ställ alla frågor ni har i kommentarsfältet eller på instagram och så svarar jag i slutet på veckan.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Heej! Jag letar ständigt efter tips till små lägenheter, min är 24 kvadrat men de flesta ”compact living”-artiklar jag läser handlar om typ 34 – 46 någonstans. Det är en väsentlig skillnad mellan de här storlekarna, jag måste till exempel välja bort soffa för det får jag verkligen inte plats med. Dina smartaste tips?

  Julia Navren 2016-06-26 15:28:00
  Svara
 • Hej! Jag har läst din blogg i ca två år och måste säga att jag älskar din stil! Jag ska snart flytta in i min första egna lägenhet, en etta, och då känner jag att jag vill ha ett runt matbord, med plats för 4 stolar. Lägenheten är på 28 kvadrat så är hyfsat rymlig. Stilen på lägenheten kommer att gå i marmor och mässing med färgerna blått, grått, svart och grå/grön. Vill att det ska vara hyfsat billigt då jag är student men ändå se lite lyxigt ut. Har googlat runt lite men tkr det är svårt att hitta! Tacksam för tips! 🙂

  Daniela Alm 2016-06-21 10:00:00
  Svara
 • Hej Emelie! Först och främst så vill jag bara säga att jag älskar din blogg, det är helt klart den bästa inredningsbloggen jag läser! Kan du beskriva din drömlägenhet? 🙂 Kramkram

  Alexandra 2016-06-20 17:23:00
  Svara
 • Hej Emelie! Jag undrar om du inte kan skriva lite om din utbildning och om tiden på KTH, exempelvis studietakten, matten, upplägget av utbildningen m.m. 🙂

  cissiceciliahh 2016-06-20 17:03:00
  Svara
 • Hej Emelie! Skulle vara roligt att höra lite om din utbildning och om studierna på KTH. Var det svårt att komma in, hur var matten, var det högt tempo och hur var utbildningen upplagd?

  cissiceciliahh 2016-06-20 16:53:00
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!