Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Soffbord och matta

vsco-photo-3-23

Godmorgon lördag! Idag ska jag ut i skärgården för att förberede lite inför midsommar. Men innan dess tänkte jag kika in här och tipsa om det här supersnygga soffbordet som jag spanat in på bilder hemifrån Hanna Wessmans hem. Visst är det snyggt? Jag vill även slå ett slag för den fantastiska mattan. Gillar strukturen, den känns så levande.

vsco-photo-13

vsco-photo-2

Bilder lånade från hannasroom.com

Ha nu en härlig lördag (trots vädret). Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!