Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vattna med stil

Det var ett tag sedan jag bjöd på fyra fredagsfavoriter, men nu är det dags igen. Idag tänkte jag tipsa om fyra snygga vattenkannor. En detalj i hemmet som faktiskt inte behöver vara en plastig historia från IKEA utan något som kan fungera som en snygg inredningsdetalj. Åtminstone hade jag låtit min kanna stå framme om någon av dessa fanns i min ägo.

vattenkannor1. Vattenkanna Vivero i mässing från AYTM HÄR (länk) // 2. Garden Glory Vattenkanna, Grace HÄR (länk) // 3. Limbo Vattenkanna 1,5L HÄR (länk) // 4. Well vattenkanna, Menu HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!