Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JYSK pop up-butik

Här om veckan var jag på pressträff i Jysk pop-up butik i Kungsträdgården. Butiken var stylad i samarbete med talangfulla inredaren Hanna Wessman som jag tror att ni känner igen från tv och Äntligen Hemma.

160524_jysk014

Min favorit hörna var köksdelen. Här hade Hanna målat skänken Aulum i en djup aubergin-färg benämnd Brinjal från Farrow & Ball och bytt ut originalbeslagen till beslag i mässing. Vilken skillnad lite färg kan göra.

160524_jysk081

160524_jysk028

Rofyllt och svalt inrett sovrum.

160524_jysk063

160524_jysk101

Här hade Hanna ställt flera vitrinskåp i prisvärda serien ASAA på rad och även här bytt ut beslagen till beslag i mässing. Snyggt! Dessa skåp är omåttligt populära hos mina kära inredningstokiga vänner på instagram och jag har sett att flera av dem adderat en mässingskiva på toppen av dessa skåp. Tips tips!

160524_jysk111

Pressbilder lånade från Jysk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!