Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En fin matta

Åh vad jag gillar den här mattan, visst är den fin? Även bordet är riktigt snyggt!

83-1843_D9

fixa

  1. Matta HÄR (länk) // 2. Lampa HÄR (länk) // 3. Kudde HÄR (länk) // 4. Kruka HÄR (länk) // 5. Bord HÄR (länk)

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen & kolla någon bra serie. Trevlig kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag har en önskan om ett speciellt inlägg… Jag har nyss flyttat ihop med min pojkvän och för tillfället har vi endast vitt och svart i vardagsrummet och guldiga detaljer så som lampa och ljusstakar mm. Vår problem kommer till vilken färg vi ska välja på kuddar mm och hur vi i så fall ska hitta kuddar som matchar. Skulle du kunna ge förslag på olika kombinationer av kuddar mm i olika färgskalor ? 😀

    Therese Nyberg Larsson 2016-05-21 13:57:00
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!