Sno glamm-stilen

Hur härligt med fredag? Jag ska snart stänga ner datorn och bege mig ut i solen för en liten after work med kollegor. Innan jag beger mig vill jag visa er det här super glammiga vardagsrummet och köket.

Nicole-Gibbons-Design-on-a-Dime-Lowes_6

Nicole-Gibbons-Design-on-a-Dime-Lowes_7

Nicole-Gibbons-Design-on-a-Dime-Lowes_8

Nicole-Gibbons-Design-on-a-Dime-Lowes_2

Nicole-Gibbons-Design-on-a-Dime-Lowes_5

Nicole-Gibbons-Design-on-a-Dime-Lowes_3

Bilder lånade från So Haute

Sugna på att fixa samma stil hemma hos er? Satsa då på sammet, blänkande varma metaller, marmor, snittblommor och snygga fashion books. Jag vill också uppmana er att våga färg. Lägg även märket till att man i vardagsrummet valt att använda två mattor, på varandra. Annorlunda, men effektfullt!

ss1. Dörrknoppar HÄR (länk) // 2. Kudde HÄR (länk) // 3. Mässingblandare HÄR (länk) // 4. Kakel HÄR (länk) // 5. Stol HÄR (länk) // 6. Mattor HÄR (länk) // 7. Fåtölj HÄR (länk) // 8. Coffee table books HÄR (länk) // Bordslampa HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!