Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Välkommna helgen med blommor

DSC04424 (2)

Det är fredag gott folk! Så härligt med helg. Jag brukar ju som ni vet välkomna helgen med ett fång blommor från Tellus Blommor som ligger på min gata. Idag ska jag ut i skärgården för lite skärgårds-fredags-mys så istället för en dagsfärsk bild på veckans bukett får ni njuta av bilder jag knäppte för några veckor sedan.

DSC04405 (2)

DSC04412 (2)

DSC04416 (2)

DSC04430 (2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!