Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Gold & black marble

DSC04465 (2)

Här sitter jag och målar naglarna, dricker kaffe & bläddrar i Mr Perswalls inspirationsmagasin. Perfekt söndags-syssla. Jag vill även visa er min nya klocka från Nicole Vienna som jag fick hem för några veckor sedan. Modellen heter Soir N°79 Mesh och har en urläcker (hehe) urtavla i svart ”marmor”. Kanske lite svårt att se på mina bilder, men klicka er in här så synd den bättre 🙂

DSC04472 (2)

DSC04476 (2)

DSC04481 (2)

DSC04480 (2)

Klockan finns att klicka hem HÄR (www.nicolevienna.com)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!