Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Godmorgon torsdag!

DSC04435 (2)

Så här såg min frukost ut i lördags. Kaffe, grekisk yoghurt med honung och blåbär och godaste juicen (Lovisebergs Råsaft med apelsin, mynta och ananas). Ni måste prova denna dryck, magisk! Till sällskap hade jag senaste numret av tidningen SOLO. Ni vet väl om att jag i varje nummer har en sida där jag tipsar om inredning? SOLO koll hemma kallar vi den. I detta numret tipsar jag bland annat om snygga mattor och hur ni kan fixa snyggt i köket utan en renovering. Löp & köp!

DSC04438 (2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!