Paraden 1

DSC04451 (2)

I veckan hängde ett mysigt pressutskick på dörren när jag kom hem från jobbet innehållande snygga interiörrenderingar och materialprover från byggbolaget Glommen & Lindbergs senaste bostadssatsning – Paraden 1, en av Stockholms första funkisbiografer. Biografen ska nu omvandlas till exklusiva bostadsrätter och restaurang.  Glommen & Lindberg har tagit hjälp av arkitekt Andreas Martin-Löf och den internationellt erkända formgivaren Monica Förster. Av bilderna att döma kan detta inte bli annat än en succé.

DSC04445 (2)  DSC04457 (2)

DSC04461 (2)

Här nedan finner ni ett axplock av de fina renderingarna som tagits fram för projektet.

glommen

glommen1

glommen3

glommen2

Pressbilder lånade av Glommen & Lindberg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • synd att du inte svara…

    Sonja Stendera 2016-04-15 06:14:00
    Svara
  • Det låter säkert lite lustigt, men jag undrar varför inredningsbloggar och instagrammare alltid har sin smink och andra dyra produkter framme när de fotar nånting helt annat. Jag menar, vem kommer att sminka sig och lackar naglar precis då i vardagsrummet eller hallen etc. när de vill visa t.ex. pressutskick som in inlägget här….jag menar allvar, vad är syftet?? Att man har råd med Chanel smink eller annat eller…? Tack!

    Sonja Stendera 2016-04-11 09:08:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!