Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En egen sida i Tidningen SOLO

DSC04435 (2)

Godmorgon härliga ni! Så här såg min frukost ut i lördags – En stor kopp kaffe, Lindesbergs Råsaft med mynta, apelsin och ananas (drömjuice!) och grekisk yoghurt med valnötter, lite honung och blåbär. Mums! Senaste numret av SOLO höll mig sällskap. Ni vet väl om att jag i varje nummer av tidningen SOLO har en egen sida fylld med inredningsinspiration – SOLO koll hemma kallar vi sidan. I senaste numret tipsar jag bland annat om snygga mattor och hur ni fixar till köksbänken utan renovering.

DSC04438 (2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!