Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I mitt fönster

Ett tecken som skvallrar om att våren är på ingång är ljuset som skoningslöst avslöjar våra smutsiga fönsterrutor. Att tvätta fönsterna står därför på min ”att göra lista” under påsk, tyvärr känns det dock fortfarande lite kyligt. Så ni får helt enkelt ursäkta mina smutsiga fönster ett tag till…


Gardiner från Hemtex // Elementskydd från K-rauta // Matta från Jotex // Lamfot & Lampskärm från Hemtex // Böcker från Bokus // Vas från Lagerhaus // Blommor från Tellus Blommor // Ljusstakar från Skultuna

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!