Hemnet-span & ny design

n

Som ni ser har SOLO lanserat en ny design och jag har fått en ny header, visst är den fin? Allt är inte riktigt klart än, så ni får ha lite överseende. I och med ”ombyggnaden” har ingen på SOLO kunnat blogga och jag har haft tidsinställda inlägg i en hel vecka nu. Det har känts märkligt att inte kunna bjuda på mina hemnet-span och de allra senaste, men håll till godo. Imorgon lovar jag att vara tillbaka på riktigt igen. Förhoppningsvis hinner jag slänga upp lite bilder från min påsk-helg ikväll också. Så länge tänkte jag bjuda på lite hemnet-inspiration i form av en fantastisk fin vindsvåning med afrikanska inslag i stylingen. Kul att för en gång skull se något annat än mässing och Svenskt tenn (även fast att jag tycker älskar den varma metallen och Josef Frank-tyg) …

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 3
Kvadratmeter? 114
Utropspris? 15 200 000 kr
Mäklarfirma? Lagerlings

nn

nnn

nnnnn

nnnnnnnnnnnnn

nnnnnnnn

nnnnnnnnn

Bilder lånade av lagerlings.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!