Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Påskpyssel: klipp till egna fjädrar i papp

Eftersom att jag har många nya läsare här på bloggen så tänkte jag bjuda på ett påskpyssel som jag faktiskt visat förut. Idag ska vi nämligen klippa till egna fjädrar i papp/kartong. Detta pysseltips hittade jag hos Frida aka Trendenser för en herrans massa år sedan. Men jag tycker att det funkar än.

påski

påskii

påskiii

Vik pappersarket dubbelt, rita konturerna av en fjäder och klipps längs ytterkanterna. Limma fast träpinnen på mitten och klipp sedan till fjädrarna så tunnt du kan från utsidan och in mot pinnen. Klart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!