Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Långfredag och drömmar om en stol

bern

Alltså den här stolen. Wow så fin den är. En vacker dag ska den stå i mitt vardagsrum. Ni som läst min blogg ett tag känner kanske ingen bilderna i detta inlägg, jag har nämligen visat dem förut. Men så stötte jag på dem i en inspirationsmapp på datorn och kände att de behövde få se dagens ljus igen. Håller ni inte med? Jag gillar verkligen den här inredningsstilen. Glammig utan att vara för vulgär eller prålig.

bern1

bern2

bern3
Bilder lånade från bernhardt.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!