Brunch och nytt porslin

Som ni fick se ett litet smakprov på redan i måndags så dukade jag upp till brunch i helgen. Jag önskar så att man prioriterade mysiga frukostar även på vardagarna. Dagen kan ju bara bli bra om man startar den på detta vis, håller ni inte med?


Jag serverade te ur min nya servis från Christina Re. Visst är den söt? Jag upptäckte detta porslin när jag bodde i Sydney och övervägde då att köpa med mig några koppar hem. Men resväskan var proppfull så jag fick rätt snabbt acceptera att de inte skulle få plats. Gissa om jag blev glad när jag såg att svenska My Habitation hade fått in varumärket!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Emelie, älskar din stil och inredning o nu är jag jätteförtjust i mässing och rosa (igen!). Jag skulle vilja gärna veta vad den ljusstakaren med klot som står här på bordet och bordslampan i samma stil kommer ifrån. Kan inte hitta de, men kanske de är utgågna modeller?? Tack och ha en härlig påsk!

    Sonja Stendera 2016-03-26 08:47:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!