Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DIY: Påskägg att hänga i påskriset

I veckan firar vi påsk! Jag har faktiskt inte hunnit påskpynta något här hemma ännu. Men så här såg det ut förra året hemma hos mig. Äggen jag hängde i det fina påskriset har jag faktiskt gjort själv av frigolitägg från Panduro, lite färg, krokar och guldiga stenar. Söta va? Superlätt för er som är sugna på att påskpyssla i veckan. Jag tror att dessa får åka upp i påskriset även i år.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!