Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Snap shots from my phone

Det är dags att tömma mobilen på bilder igen och självklart ska ni få ta del av en del foton. Tack snälla för fina kommentarer om denna typen av inlägg, känns som att det är många av er som tycker att det är roligt att få se lite av min vardag utöver all inredningsinspiration. Så länge ni hejar på så tycker jag att vi fortsätter med detta någon gång i veckan.


I onsdags bjöds Stockholm på riktigt vårväder. ICA hade minst sagt prickat in helt rätt dag för Grill-lunch. Jag och en kollega njöt av solen och årets första grillmåltid på en innergård här i Stockholm. Dessutom fick vi se ICAs alla nyheter för grillsäsongen. Det dyker nog upp ett helt inlägg om detta härliga event senare i veckan.


I torsdags var jag och såg vackra och begåvade Alicia Vikander på vita duken tillsammans med min lillasyster och morbror. Har ni inte sett The danish girl än – gör det!


Helgen inleddes med blommor från Tellus Blommor.


Visst var buketten som fick följa med hem söt? Rosorna är enorma. En bukett som känns väldigt jag. Åh vad jag gillar att kunna köpa med mig blommor hem på fredagarna!


Sen var det dag för fredagsmys! Kvällen spenderades med andra ord i soffan framför Lets Dance. Ni som såg programmet – visst var Bianca grym!?!


I lördags ställde jag klockan och traskade iväg till gymmet för ett cykelpass.


Sen dukade jag upp till super-brunch! Hur super-sött är inte mitt nya porslin från Cristina Re? Det finns att köpa hos My Habitation.


På kvällen firade vi Carolin som fyllt 26! Det bjöds på bubbel och god plockmat hos henne. Sen begav vi oss till Publico för dans!


Söndagen spenderades bloggandes i sängen. Så härligt och välbehövlig söndag. Nu känner jag mig redo för en ny vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!