Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Brooklyn Townhouse

Hur härligt med fredag gänget? Solen skiner i stockholm och efter en intesiv jobbvecka är jag snart redo att ta helg. Efter jobbet ska jag köpa med mig någon god middag, svänga förbi Tellus blommor, tända massa ljus och slå mig ner i soffan och bara vara. Har ni några planer för ikväll?

Nu tänkte jag att ni ska få ta del av ett vackert hem i Brooklyn. Jag bara älskar när man kommer över drömmig hem med historia och själ där man hittar inspiration i varje rum. Den här bostaden är ett sådant hem. Jag gillar hur man valt att bevara de vackra gamla detaljerna såsom t ex vackra dörrar, golvposter och dörröverstycken.

 

Brooklyn-townhouse-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-4-768x569

 

Brooklyn-townhouse-master-bath-Bangia-Agostinho-Architecture-and-Suzanne-Shaker-project-Remodelista-14

Bildkälla: www.remodelista.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!