Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Magiska hem med Bukowskis Real Estate

Som några av er förmodligen redan noterat på min instagram anordnar Bukowskis Real Estate just nu en Instagramtävling i syfte att få och dela inspiration om det som gör hem magiska. Vinnarna kammar hem presentkort på Bukowskis Market och kan shoppa loss bland all snygg inredning!

Ljuset som flödar in i min lägenhet från mina djupa fönster i söderläge tycker jag gör min lägenhet magisk och mitt bidrag i tävlingen är därför bilden ovan.

 

 

Vill du också vara med och tävla? Ladda då upp en bild i ditt Instagramflöde på det du tycker gör ditt hem magiskt tillsammans med en motiverande text. Använd hashtag #magiskahem. Tävlingen pågår mellan 7 mars – 3 april. Läs mer om tävlingen på;

https://www.bukowskisrealestate.com/instagramtavling

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!