Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Trevlig kväll!

Hoppas ni njutit ordentligt av helgen. Vad min helg bjudit på ska ni få se imorgon. Nu tänkte jag istället visa några bilder från mitt vardagsrum och lite nytt som flyttat in, inte minst vackra blommor från Tellus blommor!

 


Nyfikna på vad min inredning går att handla? Kolla in kollaget nedan!

b
Kuddar – H&M Home // Posters – Atelje Epifor // Gardiner – Hemtex // Bricka – Butikrufft // Soffa – Chili // Bord – Inred.se // Kudde i missonityg – Oneside // Ljusstakar – Svenskt tenn/Skultuna // Ljuslyktor – Skultuna // Vas – Svenskt tenn (Min vas – Mio Möbler) // Matta – Jotex

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!