Weekly snapshots

Som jag nämnde tidigare idag har jag haft en sån där underbar helg i perfekt balans. Jag vill inte att det ska bli för mycket livsstil här inne, jag förstår ju att det flesta kikar in här för att läsa om inredning. Jag vet också att många av er är lite nyfikna på mig som skriver den här bloggen. Jag har därför funderat på hur jag kan finna en bra balans och jag tror att jag genom att bjuda på lite mobil-bilder varje vecka kan ge er en liten inblick i mitt liv.

helg

Jag inledde helgen med fredags-bubbel med kollegorna på Hillenbergs. Ett glas blev två och after work blev till middag som övergick i utgång. Älskar spontana kvällar!

helg3
Vaknade upp och åt pankaks-brunch.

helg2
Sedan gick jag förbi Tellus Blommor och fick med mig den här fina buketten. För vad är en helg utan en vacker bukett?

helg1
På kvällen mötte jag upp Frida. Vi åt asiatiskt på EAT och skålade i champagne för att vi är klara med vårt examensarbete i företagsekonomi. Sedan mötte vi upp vänner och dansade till 90-tals hits hela natten.

helg5
Söndagen spenderades hemma i lägenheten. Storstädning stod på schemat. På kvällen lagade jag ett recept från Linas Matkasse. Ser kanske inte jätte mycket ut för världen, men mums va gott det var.

helg6
Sedan somnade jag gott i nytt påslakanset från Gant som jag fick i alla hjärtansdagpresent. Tack Gant :)!

Det var en liten helg- resumé. Till nästa vecka lovar jag lite mindre bilder på mat och lite mer bilder på mig själv och inredning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Testade Hillenberg för ett tag sedan, riktigt gott och trevligt där!

    Kram A

    Inredningshjälpen 2016-02-24 11:36:00
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!